Moderni dokumentni sistemi - Reja, Dimitrij (Atlanti, 2023)
Namen: Pregled uporabe modernega dokumentnega sistema v praksi. Metoda/pristop: Pregled uporabniške izkušnje pri uporabi dokumentnega sistema Rezultati: Splošni pregled uporabe na področju arhivistike. Sklepi/ugotovitve: Novi sistemi za upravljanje z dokumentarnim gradivom nam ponujajo najrazličnejše možnosti urejanje in planiranja dela v organizacijah.
Keywords: algorithm; algoritmo; archival sciences; arhivske znanosti; dokumentni sistemi; machine learning; scienze archivistiche