Manični poet - Tomc, Jaka (knjige, 2023)
O bipolarni motnji se še vedno ne govori dovolj. Manični poet je knjiga, v kateri so zbrani resnični dogodki človeka, ki živi z bipolarno motnjo ali manično depresijo. Nekateri ji pravijo bolezen dveh obrazov, saj se izmenjujeta depresivna in manična faza, Bolezen je obvladljiva, lahko pa tudi zelo nevarna. Jaka Tomc vam bo zaupal svojo izkušnjo, ki bi se lahko končala tudi drugače.
Keywords: Bipolarna motnja razpoloženja; Bolniki; Doživljanje bolezni; Spomini