Obvezne izbirne vsebine in knjižnično informacijsko znanje v spletni učilnici Moodle - Usenik, Sabina (Šolska knjižnica, 2013)
V prispevku je prikazana izvedba obveznih izbirnih vsebin na Gimnaziji Bežigrad s pomočjo spletne učilnice Moodle. Predstavljene so številne teme raziskovalnih nalog za dijake, zaporedje opravil za dijake, učitelje, medpredmetno povezovanje in izvajanje knjižničnega informacijskega znanja ter prednosti kot tudi slabosti dela v spletni učilnici, na katere smo naleteli med delom.
Keywords: gimnazije; knjižnično informacijsko znanje; medpredmetno povezovanje; Moodle; obvezne izbirne vsebine; raziskovalne naloge; spletne učilnice; šolske knjižnice