Pregled in presoja modelov razvoja gozdov za gozdnogospodarsko načrtovanje na različnih prostorskih ravneh - Klopčič, Matija (Zaključna poročila ARRS, 2018)
V4-1821
Raziskovalna organizacija - soizvajalka:Gozdarski inštitut Slovenije
Keywords: biotehnika; gozd - gozdarstvo; gozdarstvo, lesarstvo in papirništvo; kmetijske vede in veterina; kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo; okolje