Analiza vpliva težnostnega polja na določitev višin točk v različnih višinskih sistemih - Lisec, Anka (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2004)
126882048
Keywords: gravimetrija; gravimetry; gravity field; height system; heights; nivelman; težnostno polje; vertical datum; višine; višinski datum; višinski sistem