Ko Jimmy Choo sreča Fidela Castra - Vojnović, Goran (knjige, 2013)
Izbor kolumn Gorana Vojnovića, pisatelja, ki je že s prvencem Čefurji raus! dal vedeti, da gre za človeka, ki se mu splača prisluhniti.
Keywords: Kolumne