Mračni labirinti - Slapšak, Matic (knjige, 2024)
Mračni labirinti Matica Slapšaka so zbirka 15-ih različno dolgih zgodb, skozi katere se boste sprehodili po labirintih umetnosti, ustvarjanja, filozofije, stanj duha, medosebnih odnosov, vere, ljubezni, življenja in smrti.Včasih vas bo zapeljala svetloba, drugič preplavila tema, pogosto pa boste izgubljeno tavali in iskali izhod ter se znašli v labirintu lastnih misli. Zgodbe in blodnje po mračnih labirintih avtorjeve duše predstavljajo presek 25-ih let pisanja in ustvarjanja v različnih obdobjih in počutjih. In če je treba pri dobri glasbi glasnost včasih naviti na 11, boste morali za sprehod skozi Mračne labirinte na stežaj odpreti misli in duha.Si upate vstopiti?