Razvojne usmeritve podjetja Salonit Anhovo, d.d. - Ljubič-Mlakar, Tanja (Kovine zlitine tehnologije, 1999)
Osnovni namen članka je predstavitev večjih razvojnih projektov, ki sedaj potekajo v Salonitu Anhovo, d.d. za potrebe cementarne ter razvojnih usmeritv podjetja na tem področju. Uvodoma predstavljamo tudi proizvodni program cementov in hidravličnih veziv ter sistem zagotavljanja kakovosti.
Nadaljuje se kot: Materiali in tehnologije
Keywords: Salonit Anhovo; cementi; projekti; razvoj; kontrola kvalitete