Potrebnost ali škodljivost vpletanja politike v razvoj gozdarstva - Falkner, Jože (Gozdarski vestnik, 2009)
Prispevek obravnava vpletanje politike v slovensko gozdarstvo v zadnjih dvajsetih letih. Prikazuje pozitivne in negativne izkušnje.
Keywords: forestry; gozdarstvo; politics; politika; državni gozdovi; zasebni gozdovi; Slovenia; Slovenija