Iz dnevnika marketinškega guruja 2 - Lisac, Aleš (knjige, 2018)
93 nasvetov za povečanje dobička v vsaki panogi! Ne glede na to, v katerem poslu ste, vam knjiga definitivno lahko pomaga do povečanje prodaje in dobička. Nasveti so kratki, jasni, konkretni, ponavadi tudi podkrepljeni s primerom iz dejanske prakse. Vedno kadar boste v dvomih, kadar boste iskali rešitev za svoj posel, boste v knjigi našli namig, idejo, ki jo boste lahko koristno uporabili. S pomočjo te knjige boste bolj učinkoviti, zaslužili boste več, in imeli boste več bolj zadovoljnih strank! "Kreativno in izvirno je samo, če dobro prodaja in če prinaša dobiček!" - mag. Aleš Lisac