Pesmi - Rajh, Jurij (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Rajh, Jurij iz Dramelj. Kot gimnazijec v Celju je nabral zbirko pesmi, ki jo je poslal Štreklju Josip Tominšek, profesor v Ljubljani. Zbirka je obsegala 27 pesmi iz Dramelj pri Celju, v rokopisu jih je ohranjenih 10 (ŠZ IV.a, 123).