Koncept vabila rektorja univerze predsedniku mestne občine (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Osnutek dopisa v povezavi s pričetkom gradnje.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani