Railways - Mittermüller, Franz (knjige, 2022)
21 arhivskih institucij iz 21 različnih držav Evropske unije je prispevalo gradivo na temo železnic. Katalog se objavlja ob vsakoletnem praznovanju Mednarodnega arhivskega tedna v mesecu juniju.
Keywords: Arhivsko gradivo; Zgodovina; Železnice