POVRNITEV SKODE ZRTVAM KAZNIVIH DEJANJ : RAZISKAVA ST. 49 - Vodopivec, Katja (Knjige, 1978)
PRIKAZ POVRNITVE SKODE OSKODOVANCU SKOZI ZGODOVINO V RAZLICNIH DRUZBENIH SISTEMIH, ZLASTI PA V JUGOSLAVIJI
Keywords: kazniva dejanja; oškodovanci; pravo; storilci; škoda