Thought prosesses and critical thinking skills - Rupnik Vec, Tanja (knjige, 2022)
Ključni elementi kritičnega mišljenja pri naravoslovju in matematiki v angleškem jeziku.
Keywords: elektronske knjige; Informacijska družba; informacijska tehnologija; izobraževalna tehnologija; Izobraževanje; Kritično mišljenje; Matematika; miselni procesi; Naravoslovje; pouk; Priročniki; šole; učenje; vrtci