Predstavitev intranetnih spletnih strani Področja za zdravsteno oskrbo v Kliničnem centru Ljubljana - Klančnik-Gruden, Maja (Informatica Medica Slovenica, 2004)
Odločitev o oblikovanju intranetnih spletnih strani za zaposlene v zdravstveninegi in oskrbi v Kliničnem centru Ljubljana je bila sprejeta oktobra 2002. Oblikovana je bila delovna skupina za pripravo intranetnih spletnih strani, ki je do oktobra 2003 le-te pripravila za objavo. Spletne strani so namenjene predvsem obveščanju in komuniciranju znotraj poklicnih skupin zdravstvene nege in oskrbe o strokovnih in aktualnih vsebinah pripadajočega področja dela.
Keywords: Computer Communication Networks; Negovalne službe bolnišnične; Negovalno osebje bolnišnic; Nursing Service, Hospital; Nursing Staff, Hospital; Računalniške mreže