Narodne pesmi - Pfeifer, Rezika (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Pfeifer, Rezika. Njenih 8 zapisov ljudskih pesmi iz Mozirja (ŠZ IV. a, 113) je poslal Fr. Praprotnik, kateremu se je Štrekelj zahvalil v SNP III.