Značilnosti pretakanja padavin skozi vadozno cono Krasa - Kogovšek, Janja (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2004)
126882048
Keywords: hidrologija; hydrology; karst; karstology; kras; krasoslovje; percolation water; pretakanje podzemeljske vode; vadose zone; vadozna cona