Mobbing in a non-profit organisation - Kovačič, Andrej (Organizacija (Kranj), 2017)
Namen: V članku je analizirana pojavnost mobinga v večji neprofitni organizaciji (med 1000 in 2000 zaposlenih) v državni lasti. Namen je bil predvsem ugotoviti kako in v kakšni meri se mobing pojavlja ter kako so starost, spol in položaj zaposlenih povezani z njegovo pojavnostjo.
Keywords: delovno okolje; medosebni odnosi; mobing; neprofitne organizacije; zaposleni