5 jezikov ljubezni otrok - Chapman, Gary D. (knjige, 2022)
Ali znate govoriti – in tudi govorite – jezik ljubezni svojega otroka? Avtor uspešnic 5 jezikov ljubezni in 5 jezikov odpuščanja Gary Chapman in zdravnik Ross Campbell sta posvetila svojo poklicno pot pisanju in govorjenju o ljubezni. Spoznala sta, da ima vsak otrok svoj način dajanja in prejemanja ljubezni – če starši prepoznajo ta jezik, lahko izpolnijo najgloblje potrebe otrok, ki jih ljubijo.
Keywords: Ljubezen; Otroci in odrasli; Starševstvo