Čudežna bolha Megi in hrček Marjan - Muck, Desa (knjige, 2022)
Žival prinese v hišo veselje pa tudi skrb in odgovornost. Tu priskoči na pomoč čudežna bolha Megi, ki o živalih zelo veliko ve in jim zna poiskati prave lastnike. Čisto na koncu dobi besedo še veterinarka, ki o vsaki živali pove marsikaj zanimivega in koristnega. Lena in Pavel sta si strašno želela hrčka. Željo jima je izpolnil Božiček. Takoj ko je prišel v hišo, so se začeli prepiri in hrček Marjan je od strahu pobegnil v svet … Le kdo bo drobcenemu hrčku pomagal v ogromnem prostranstvu sveta?
Keywords: Hrčki; V otroškem leposlovju