Omrežje GNSS-postaj SIGNAL za spremljanje potresov - Sterle, Oskar (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2021)
53030659
Keywords: Croatia; earthquake; GNSS; GNSS network SIGNAL; Hrvaška; omrežje GNSS-postaj SIGNAL; Petrinja; potres