Artificial Intelligence and Human Rights - Kovič Dine, Maša (knjige, 2024)
Publikacija je izvleček predstavitev s konference z naslovom Global Conference on AI and Human Rights in naslavlja vseobsežna vprašanja povezana z uporabo sistemov umetne konference in človekovimi pravicami.