Divertimenti VI: (monografsko notno gradivo, 1700)
Frančiškanski samostan, Knjižnica, Novo mesto (SI-Nf), Ms. mus. 105
Skladbe skladateljev: Johann August Just in anonimnega avtorja
Keywords: Divertimenti