Strokovne smernice za stomatologijo psov in mačk - Nemec, Ana (knjige, 2024)
V sodelovanju s Strokovno komisijo Veterinarske zbornice Slovenije in Veterinarsko fakulteto Univerze v Lju-bljani smo po vzoru svetovnih smernic za veterinarsko stomatologijo, smernic posameznih mednarodnihstrokovnih teles, trenutno veljavnih doktrin in številnih najnovejših raziskovalnih člankov iz humane in vete-rinarske stomatologije pripravili smernice za stomatologijo psov in mačk v Sloveniji. Smernice so orientiranepraktično in z jasno opredeljenimi minimalnimi standardi dela na področju stomatologije psov in mačk.