Metka Centrih, Ivo Umek - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1990)
M. Centrih je radijska in TV voditeljica; I. Umek je urednik ZKP RTV.
Promocija izdaj ZKP RTVL v pršutarni Kobjeglava.
Keywords: Založba kaset in plošč RTVL - predstavitev izdaj