Understanding a book - Kovač, Miha (Primerjalna književnost, 2012)
Članek analizira razlike med branjem z digitalnih in analognih medijev ter pokaže, da razlike med digitalnim in analognimi založniškimi procesi vplivajo na pomene, kot se ustvarijo skozi branje.
Keywords: zgodovina knjige; e-knjiga; knjižni trg; založništvo; bralna kultura