Zala in totalna zmešnjava - Vidmar, Janja (knjige, 2022)
Zala je prvovrstna zgaga, ki včasih ne premisli najbolje vsega, kar ji pride na misel. Njene ideje se običajno sprevržejo v risanki podobno burlesko, ki jo Janja Vidmar slikovito opiše z žmohtnim izrazjem. Falotske ilustracije Mateja de Cecca pa pripomorejo, da ob vsakem novem Zalinem podvigu najprej zamižimo, potem pa planemo v krohot. Če bo ta knjiga prejela zlato hruško, jo bo Zala zagotovo nekomu zalučala v glavo. In nam bo smešno.