Elipsa med glagolsko intenco in besedilno koherenco - Žele, Andreja (Slavistična revija, 2010)
Prispevek obravnava elipso kot pojav besedilne vezljivosti in njeno prepoznavanje v glagolski sopojavnosti, udeleženskem soodnosu in v diateznih zmožnostih slovenščine.
Keywords: glagol; izpust (jezikoslovje); skladnja; Slovene; slovenščina; syntax; verb; vezljivost