Pogled v dobavno verigo baterij za električna vozila - Lunder, Elena (knjige, 2025)
Brošura prikazuje kako je ob nujnem prehodu na bolj trajnostno mobilnost tudi potrebno razumeti vplive porasta povpraševanja po kritičnih surovinah na ljudi in okolje ter te surovine pridobivati odgovorno in pred vsem zmanjšati porabo.