Smiselnost pisnosti pogodbe pri reševanju spora pred sodiščem - Obal, Primož (knjige, 2024)
Reševanje zapletenega pravnega vprašanja, smiselnosti pisnosti pogodbe pri reševanju spora pred sodiščem, z uporabo metod, tehnik in miselnih procesov v pravu. Prikaz uporabe retrogradne analize, adbukcije kot spekulativnega načina razmišljanja in končno pravnega silogizma. Odgovor je podan tudi shematsko.