Zamenjava - Jesse, Staško (Arheološki vestnik, 1957)
Arheološka sekcija pri Slovenski akademiji znanosti in umetnosti zamenjava akademijske izdaje arheološke vsebine.
Keywords: archaeology; arheologija; exchange of publications; indexes; scientific institutions; seznami; zamenjava publikacij; znanstvene ustanove