Dopis državne hipotekarne banke Ministrstvu prosvete - prepis (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Dopis v zvezi s posojilom.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani