Digitalni nivelirji Zeiss DiNi 10 in DiNi 20 - Trlep, Darko (Geodetski vestnik, 1996)
Članek opisuje digitalne nivelirje nemškega podjetja Zeiss, njihove tehnične lastnosti in delovanje. Podana je primerjava z digitalnimi nivelirji drugih proizvajalcev. Članek obravnava tudi možna področja uporabe v geodetski praksi.
Keywords: geodezija; merilni instrumenti; niveliranje; nivelirji