Moulen Rouge - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1990)
Alenka Šmid - Čena je pevka; Matjaž Kosi je skladatelj in producent.
Promocija izdaj ZKP RTVL v pršutarni Kobjeglava.
Keywords: Založba kaset in plošč RTVL - predstavitev izdaj