Primeri dobrih praks s področja splošnega šolskega izobraževanja v programu Erasmus+ - Medved, Marja (knjige, 2021)
Zbornik primerov dobre prakse in zgodb o uspehu med projekti mednarodnega sodelovanja na področju splošnega šolskega izobraževanja v letih 2014-2020 v programu Erasmus+.
Keywords: Izobraževanje; Mednarodno sodelovanje; Projekti