Poslovne cone in subjekti inovativnega okolja v Sloveniji - Bizjak, Igor (Urbani izziv. Posebna izdaja, 2020)
V okviru ciljnoraziskovalnega projekta Metodologija za popis poslovnih con in subjektov inovativnega okolja na območju Slovenije, izvedba terenskega popisa in vzpostavitev ažurne evidence so bili pregledani poslovne cone in subjekti inovativnega okolja v Sloveniji. V prispevku so prikazane primerjave med različnimi podatki, ki so jih občine s pomočjo spletnega obrazca vnesle v relacijsko bazo podatkov. Primerjave med podatki kažejo realno sliko stanja na področju poslovnih con v Sloveniji in mogoče, rešitve kako stanje izboljšati.
Keywords: baze podatkov; evidence; poslovne cone; spletne aplikacije