Geomagnetna nevihta in polarni sij v Sloveniji v letu 2023 - Čop, Rudi (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2024)
181525763
Keywords: geomagnetic storms; geomagnetne nevihte; northern lights; polarni siji; SAR; Slovenia; Slovenija