Vili Vodopivec, Mojmir Sepe - Kenda, Jani (Zbirka fotografij Janija Kende, 1993)
V. Vodopivec, napovedovalec; M. Sepe, skladatelj.
Festival večnih melodij Zlati rog '93.
Keywords: Festivali - Večne melodije Zlati rog