Informacijske table o učinkoviti in kaskadni uporabi geotermalne energije - Rman, Nina (knjige, 2024)
V publikaciji je zbrana vsebina informacijskih tabel, ki so bile izdelane v sklopu Aktivnosti 6 - Izobraževalna gradiva projekta INFO-GEOTHERMAL - Podpiranje učinkovite kaskadne uporabe geotermalne energije z dostopom do uradnih in javnih informacij .