Dopis rektorja univerze načelniku tehničnega oddelka banske uprave (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1937)
Dopis v povezavi s spremembo načrtov za zgradbo knjižnice.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani