Erasmus mobilnost na Fakulteti za socialno delo - Petrović Jesenovec, Borut (Socialno delo, 2015)
Čeprav je Fakulteta za socialno delo najmanjša fakulteta Univerze v Ljubljani, je po številu mobilnih študentov uvščena bolje kot marsikatera veliko večja fakulteta. Število tujih izmenjalnih študentov, na primer, se vztrajno povečuje že več let zapored. V poročilu so navedeni nekateri razlogi, zakaj fakulteta na področju študentske mobilnosti kljub neugodnim razmeram dosega tako dobre rezultate.
Keywords: exchange; visoko šolstvo; internationalisation; mednarodne izmenjave; strategy; Erasmus; internacionalizacija; Fakulteta za socialno delo