Dopis predsednika mestne občine Ljubljana rektorju univerze (Zapuščina Jožeta Plečnika, 1936)
Dopis v povezavi s pričetkom gradnje.
Plečnikova knjižnica - načrti, dokumenti in korespondenca za izgradnjo Univerzitetne knjižnice v Ljubljani