A review of hybrid photovoltaic/ thermal systems - Sredenšek, Klemen (JET on-line, 2019)
Cilj prispevka je pregled stanja hibridnih termoelektričnih sistemov in njihove učinkovitosti delovanja. Struktura prispevka je tematsko zasnovana tako, da olajša primerjavo in ovrednotenje rezultatov med drugimi študijami. Pregled je izveden za različne tipe in oblike termoelektričnih modulov, ter za različne vrste hlajenja in uporabljenih materialov.
Keywords: collector type; coolant type; electrical/thermal efficiency; hibridni termoelektrični sistemi; photovoltaic/thermal systems; učinkovitost