Pesmi - Reggi, Lojz (Rokopisna zapuščina Karla Štreklja)
Reggi, Lojz, doma iz Brnice, železnšiki uradnik na Grahovem, je v času priprave 12. snopiča (1908) nabral ljudske pesmi, otroške igre, pregovore ipd. iz okolice Beljaka (ŠZ IV. a, 127 in ŠZ 6/217,9/151,7/154, 23-29).