The end of ideology - Willems, Brian (Acta neophilologica, 2020)
Poezija v zbirki Cathy Park Hong Empire Engine (2012) je razdeljena v tri časovne okvire: obdobje ekspanzije proti zahodu v ZDA, sodobno zgodbo reproduciranja vizualnih umetnosti na Kitajskem in futuristično zgodbo zaposlenih na področju podatkovne obdelave v Kaliforniji. Članek raziskuje vlogo ideologije pri ustvarjanju ter vzdrževanju imperijev.
Keywords: COVID-19; ekspanzija na zahod; ideologija; ideology; posebne ekonomske cone; special economic zones; westward expansion