Descrizione del maschio di Nebria pennisii Magrini, 1987 e considerazioni sulla sua validita specifica (Coleoptera: Carabidae: Nebriinae) - Magrini, Paolo (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 1999)
Opisan je samec vrste Nebria pennisii Magrini, 1987. Do sedaj je bila znana le samica, holotip vrste. Na podlagi morfoloških znakov je Nebria pennisii potrjena kot veljavna vrsta.
Keywords: entomologija; hrošči; Italija; Italy; zoologija; zoology