Analiza vplivnih dejavnikov na kinetično energijo dežnih kapljic - Zabret, Katarina (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2024)
181525763
Keywords: erozivnost padavin; kinetic energy; kinetična energija; mikrostruktura padavin; prepuščene padavine; prestrezanje padavin; rainfall erosivity; rainfall interception; rainfall microstructure; throughfall