Prepletene polimerne mreže za površinsko dodelavo usnja - Anžlovar, Alojz (Kovine zlitine tehnologije, 1998)
Raziskovali smo možnost uporabe pripravljenih tankih plasti prepletenih polimernih mrež (IPN) za dodelavo površine usnja. Njihovo uporabnost smo ocenili s primerjavo mehanskih lastnosti plasti IPN in referenčnih poliuretanskih (PU) plasti ter s primerjavo lastnosti usnja, dodelanega z obema vrstama polimernih tankih plasti.
Nadaljuje se kot: Materiali in tehnologije
Keywords: polimeri; polimerne mreže; usnje