Infrastruktura omrežij permanentnih postaj GPS - Kozmus Trajkovski, Klemen (Raziskave s področja geodezije in geofizike, 2004)
126882048
Keywords: distribucija podatkov omrežja GPS; distribution of GPS network data; FKP; geodezija; GPS permanent station network; omrežje permanentnih postaj GPS; VRS